Verkoop

Bij het verkopen van een huis komt u voor belangrijke beslissingen te staan. Woonzicht Makelaar is betrokken, denkt met u mee en geeft een passend advies. Begeleiding bij de bepaling van de juiste vraagprijs tot het gehele verkoopproces. Wij verwerken uw woonwensen, omstandigheden en mogelijkheden in begeleiding op maat, op basis van duidelijke afspraken.

Meer informatie over verkoop

Aankoop

Droomhuis gezien? Neem Woonzicht Makelaars mee! Wanneer u een huis wilt kopen dat te koop staat bij een andere makelaar, adviseren wij u Woonzicht Makelaars in de arm te nemen. Woonzicht Makelaars behartigt namelijk alleen uw belang bij het aankopen van een woning.

Meer informatie over aankoop

Belangrijke beslissing

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. Woonzicht Makelaars is betrokken, denkt met u mee en geeft u een passend advies. Woonzicht Makelaars kan een deeldienst leveren (bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen voeren) of kan u volledig van dienst zijn door u het gehele traject te begeleiden.

DIRECT BELLEN

Kosteloos aanmelden

Meld u zich kosteloos aan middels het aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de aanmelding door te nemen.