Geen categorie

ABN AMRO HYPOTHEEKAANBIEDER VAN HET JAAR 2019

By 7 januari 2020 januari 10th, 2020 No Comments

CMIS Franchise heeft ABN AMRO uitgeroepen tot hypotheekaanbieder van het jaar 2019. Volgens de hypotheekadviesketen, met de merken De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur, blinkt ABN AMRO uit in maatwerk en zijn ze baanbrekend geweest met de introductie van de overwaarde(senioren-)hypotheek. Het is de eerste keer dat CMIS Franchise de ‘Hypotheekaanbieder van het jaar award’ uitreikt. CMIS heeft de verkiezing in het leven geroepen om de dienstverlening en innovatie in de sector te stimuleren..

Verkiezing als aanjager van sectorbrede innovatie en ontwikkeling

Mark de Rijke, Directeur Franchise van CMIS Group: ‘Marktontwikkelingen zoals vergrijzing, verduurzaming en flexibilisering van de arbeidsmarkt zorgen voor een complexer wordende maatschappij. Dat vraagt om maatwerk en innovatie bij het verstrekken van hypotheken. Initiatieven die de dienstverlening verbeteren en innovatie sectorbreed versnellen, geven wij graag een extra podium. Dit jaar heeft ABN AMRO hiertoe de grootste bijdrage geleverd, vinden wij. Naast de introductie van de overwaardehypotheek voor senioren en de verduurzamingshypotheek, waren zij ook grensverleggend door aan ABN AMRO verpande polissen bij passeren te verrekenen. Hiermee hebben zij een belangrijk struikelblok voor doorstromers weggenomen. Tevens heeft ABN AMRO in 2019 een sterk verbeterde dertigjaarsrente geïntroduceerd. Verder bieden ze veel ruimte voor maatwerk. Iets wat CMIS Franchise al jaren toejuicht in de branche.’

Klantbelang voorop

Mark Groenendijk, Manager Intermediaire Distributie bij ABN AMRO: ‘We zijn zeer verheugd met de Award, want de waardering van klanten is het belangrijkste. Het motiveert ons om door te gaan op de ingeslagen weg en daar te zijn waar klanten voor onafhankelijk advies kiezen.’

Andere genomineerden

De andere genomineerden waren Aegon, Obvion en Vista Hypotheken. Aegon vanwege de samenwerking in het kader van Aflossingsblij en de pilots rond het delen van leningdata in beheer en Ockto. Obvion eveneens vanwege de samenwerking rond Aflossingsblij en het delen van de actuele stand van de leningen, maar ook vanwege de pilot met de Arbeidsmarktscan. Vista Hypotheken, tot slot, speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming van de opleiding Erkend adviseur duurzaam wonen voor adviseurs en makelaars.

Verkiezing Hypotheekaanbieder van het jaar

De verkiezing ‘Hypotheekaanbieder van het jaar’ wordt georganiseerd door CMIS Franchise. Op basis van de kwaliteit van de dienstverlening bij het afsluiten van een hypotheek, de mate van (product)innovatie en samenwerking kiest CMIS Franchise een winnaar.

Bron -> Vastgoedactueel