Routebeschrijving

Hoofdkantoor

U komt met de auto

Vanuit Dordrecht/Breda (A16)
Volg de A16 (E19) richting Rotterdam. Neem afrit 24 richting Feijenoord. U rijdt op Stadionweg u passeert het Feijenoordstadion (De Kuip). De Stadionweg gaat over in Laan op Zuid. Aan de rechterkant vindt u ons pand op nummer 394c.

Vanuit Gouda/Utrecht (A12)
Volg de A12 (E25) richting Rotterdam. Volg vanaf het knooppunt Terbregge de A16 (E19). Neem afrit 25 (Centrum). U komt op de Maasboulevard (langs de Willemsbrug, op de Boompjes) richting Erasmusbrug. Ga linksaf de Erasmusbrug over. Ga de tweede straat links, de Veemstraat. Ga aan het einde van de straat rechtsaf, u rijdt op Laan op Zuid. Nummer 394c bevindt zich aan de linkerzijde.
 
Vanuit Delft/Den Haag/Amsterdam (A13/A4)
Volg de A13/A4 tot aan het Kleinpolderplein. Volg de A20 (E25). Volg vanaf het knooppunt Terbregge de A16 (E19). U komt op de Maasboulevard (langs de Willemsbrug, op de Boompjes) richting Erasmusbrug. Ga linksaf de Erasmusbrug over. Ga de tweede straat links, de Veemstraat. Ga aan het einde van de straat rechtsaf, u rijdt op Laan op Zuid. Nummer 393c bevindt zich aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Zuidhollandse eilanden/Spijkenisse
Op de A29/A15 neemt u de afslag Ahoy/Rotterdam Zuidplein. Ga na 3 kilometer rechtsaf de Vinkenbaan op, richting de Daniël den Hoed-kliniek. De Vinkenbaan gaat over in de Groene Hilledijk en later in de Beijerlandse Laan. Na 2,4 kilometer slaat u linksaf de Laan op Zuid in. Aan de rechterkant vindt u Woonzicht Makelaars.

Parkeren
In de omgeving van het kantoor kunt u beperkt, betaald parkeren. Wij raden u aan met het openbaar vervoer te komen.

U komt met het openbaar vervoer

Met de trein
Uitstappen op NS Rotterdam Centraal of Rotterdam Zuid, vervolgens met de metro, tram of lopen.

Met de metro (vanaf NS Rotterdam Centraal)
Neem de metro (metrolijn D) en stap uit op station Wilhelminaplein. Neem de uitgang Veemstraat. Ga linksaf en volg de weg tot aan het eind van de straat. Sla rechtsaf de Laan op Zuid in. Aan de linkerkant vindt u het kantoor van Woonzicht Makelaars. Vanaf station Wilhelminaplein is het ongeveer 5 minuten lopen.

Lopend (vanaf NS Rotterdam Zuid)
Neem de uitgang Rosestraat. Ga rechtdoor de Machiniststraat in. Aan het einde rechtsaf, Spoorweghaven. Loop Spoorweghaven uit tot winkelcentrum Vuurplaat. Ga linksaf, u bent op de Laan op Zuid. Nummer 394c bevindt zich rechts aan de overkant.

Met de tram
Vanaf NS Rotterdam Centraal
U neemt tramlijn 20. Deze tram rijdt iedere 10 minuten. U stapt uit bij de halte Lodewijk Pincoffsweg. Vanaf deze halte is het 20 meter lopen naar het kantoor van Woonzicht Makelaars.

Vanaf NS Rotterdam Zuid
U neemt tramlijn 23 of 25. Deze trams rijden iedere 10 minuten. U stapt uit bij de halte Lodewijk Pincoffsweg. Vanaf deze halte is het 20 meter lopen naar het kantoor van Woonzicht Makelaars.