Over ons

'Woonzicht Makelaars in het kort'

Een huis kopen of verkopen, huren of verhuren doe je niet elke dag. (“Gelukkig maar”, zult u denken). Er komen heel wat technische zaken bij kijken. Ervaring in de huizenmarkt is dan ook vereist, evenals bouwkundige en juridische kennis. De tegenpartij moet adequaat tegenspel worden geboden. De totale transactie dient, tot en met de notaris, deskundig te worden afgehandeld. U bent hiervoor bij ons aan het goede adres, met Woonzicht Makelaars behaalt u gegarandeerd een optimaal resultaat!

Ons doel is het creëren van een gerespecteerd makelaarskantoor in Rotterdam en Drechtsteden. Met ons huidige team zitten wij naar onze mening ook op het goede pad! Toch zijn wij steeds op zoek naar manieren om ons kantoor verder te verbeteren, onze service uit te breiden en onze kennis op peil te houden. Elke dag is weer een uitdaging!

De allerbeste service met persoonlijke attentie tot het kleinste detail is wat ons onderscheidt van andere kantoren. Sterker groeien en beter worden, niet noodzakelijk groter, maar toch elke dag een graad van service verlenen met de verantwoordelijkheid die onze cliënten het gevoel geeft dat wij voor iedereen een extra stap zetten.

Een jong, enthousiast en gespecialiseerd team behartigt uw belangen op een professionele wijze. Individuele aandacht en kennis van de regionale markt zijn onmisbare onderdelen die iedere transactie waar Woonzicht Makelaars bij betrokken is tot een succes maakt.